February 2020

Strukturat Fotovoltaike Sun Ballast

Vega Solar dhe Sun Ballast kanë firmosur kontratën e distribucionit për strukturat fotovoltaike të firmës Sun Ballast.

panele fotovoltaike

Impiante fotovoltaike – Bashkëpunim me GIZ Albania

Projekti per sistemet fotovoltaike OFF-GRID ne Shqiperi. Sistemet OFF – GRID jane sisteme te shkeputura nga rrjeti….

Panair fotovoltaik – Expo Maqedoni 2019

Nje tjeter event I rendesishem per fushen e energjise diellore eshte dhe Macedonia Manufacturing Expo.ku ne u ftuam te merrnim pjese….

Panair i paneleve fotovoltaike

Panairi i Paneleve Fotovoltaike: Expo Intersolar 2019

Vega Solar gjate panairit me te madh ne bote te fotovoltaikeve, Expo Intersolar Europe, Munchen. Firma lider ne fotovoltaiket….

panele fotovoltaike

Panairi i Paneleve Fotovoltaike – Expo Albania 2019

Vega Solar mori pjese ne Energy Expo & Forum 2019 – Expocity Albania, event I mbeshtetur mbështetur zyrtarisht….

Veteprodhimi i energjise nga dielli

Prodhimi energjis me panele fotovoltaike

Pavarësisht se Enti Rregullator i Energjisë nuk ka miratuar ende çmimin me të cilin do të paguhet teprica e energjisë nga bizneset….