February 2020

Strukturat Fotovoltaike Sun Ballast

Vega Solar dhe Sun Ballast kanë firmosur kontratën e distribucionit për strukturat fotovoltaike të firmës Sun Ballast.

Impiante fotovoltaike në bashkëpunim me GIZ Albania

Projekti per sistemet fotovoltaike OFF-GRID ne Shqiperi. Sistemet OFF – GRID jane sisteme te shkeputura nga rrjeti….

Expo ne Maqedoni 2019

Nje tjeter event I rendesishem per fushen e energjise diellore eshte dhe Macedonia Manufacturing Expo.ku ne u ftuam te merrnim pjese….

Expo Intersolar 2019 ne Munchen

Vega Solar gjate panairit me te madh ne bote te fotovoltaikeve, Expo Intersolar Europe, Munchen. Firma lider ne fotovoltaiket….

panele fotovoltaike

Expo Albania 2019

Vega Solar mori pjese ne Energy Expo & Forum 2019 – Expocity Albania, event I mbeshtetur mbështetur zyrtarisht….

Vetëprodhimi i energjisë nga dielli

Pavarësisht se Enti Rregullator i Energjisë nuk ka miratuar ende çmimin me të cilin do të paguhet teprica e energjisë nga bizneset….