September 2020

panele fotovoltaike

Përfitimet nga përdorimi i paneleve fotovoltaike

Përfitimet nga përdorimi i paneleve fotovoltaike: Ka shumë arsye pse duhet të përdorim panele fotovoltaike, por dy më kryesoret janë ulja e kostove dhe mjedisi.

panele fotovoltaike

A ia vlen të investoni në panele fotovoltaike?

Inxhinierët e kompanisë Vega Solar, Philipp Koronowski dhe Bruno Papaj, shpjegojnë përfitimet e të investuarit në panele fotovoltaike.

Fotovoltaikët: Vega Solar “System Partners” i Fronius!

Vega Solar është e para dhe e vetmja kompani në Shqipëri në fushën e fotovoltaikëve që është certifikuar nga firma e inverterave Fronius si System Partners.

panele fotovoltaike

Vega Solar tani dhe në Kosovë! Partneritet me Solar Kosova!

Vega Solar po rritet cdo ditë jo vetëm në Shqipëri, por dhe jashtë saj! Jemi të lumtur të njoftojmë se Vega Solar ka firmosur kontratën e partneritetit me një kompani serioze dhe profesionale në Kosovë: Solar Kosova.