Blog

Strukturat Fotovoltaike Sun Ballast

Vega Solar dhe Sun Ballast kanë firmosur kontratën e distribucionit për strukturat fotovoltaike të firmës Sun Ballast.

Projekt ne bashkepunim me GIZ Albania

Projekti per sistemet fotovoltaike OFF-GRID ne Shqiperi. Sistemet OFF – GRID jane sisteme te shkeputura nga rrjeti….

Expo ne Maqedoni 2019

Nje tjeter event I rendesishem per fushen e energjise diellore eshte dhe Macedonia Manufacturing Expo.ku ne u ftuam te merrnim pjese….

Expo Intersolar 2019 ne Munchen

Vega Solar gjate panairit me te madh ne bote te fotovoltaikeve, Expo Intersolar Europe, Munchen. Firma lider ne fotovoltaiket….

Expo Albania 2019

Vega Solar mori pjese ne Energy Expo & Forum 2019 – Expocity Albania, event I mbeshtetur mbështetur zyrtarisht….

Fotovoltaikët, eksperti gjerman: Industritë ku përdoren

Muajin e kaluar qeveria miratoi vendimin për të lidhur me rrjetin elektrik të OSHEE-së energjinë ….

Vetëprodhimi i energjisë nga dielli

Pavarësisht se Enti Rregullator i Energjisë nuk ka miratuar ende çmimin me të cilin do të paguhet teprica e energjisë nga bizneset….

Expo Albania 2019

Vega Solar mori pjese ne Energy Expo & Forum 2019 – Expocity Albania, event I mbeshtetur mbështetur zyrtarisht nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjetikës dhe institucionet përkatëse (ERE, OST, OSHEE, KESH, AKBN etj) .

Projekt ne bashkepunim me GIZ Albania

Projekti per sistemet fotovoltaike OFF-GRID ne Shqiperi. Sistemet OFF – GRID jane sisteme te shkeputura nga rrjeti. Ato jane te pershtatshme dhe shume te domosdoshme per zonat qe nuk kane rryme elektrike.

Expo ne Maqedoni 2019

Nje tjeter event I rendesishem per fushen e energjise diellore eshte dhe Macedonia Manufacturing Expo, ku ne u ftuam te merrnim pjese ne Tetor te 2019.

Expo Intersolar 2019 ne Munchen

Vega Solar gjate panairit me te madh ne bote te fotovoltaikeve, EXPO INTERSOLAR EUROPE, Munchen.

Vetëprodhimi i energjisë nga dielli

Në një prononcim për TV Scan inxhinieri, Bruno Papaj thotë se udhëzimi i nxjerrë para pak muajsh nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë zgjidhi problematikën e krijuar në këtë drejtim

Fotovoltaikët, eksperti gjerman: Industritë ku përdoren

Kompanitë ku konsumohet më shumë energji elektrike mund të kenë më tepër përfitim nga fotovoltaikët, për shembull dhomat frigoriferike, restorantet apo hotelet”, shprehet Philipp Koronoëski, investitor gjerman.

Energjia e rinovueshme!

Burimet e energjisë së rinovueshme do të pushtojnë furishëm botën.
Duhet te kontribuojmë të gjithë në uljen e nivelit të CO2 ….

Dielli paguan për ju!

Shqipëria, me një pozicion të favorshëm gjeografik në pellgun e detit Mesdhe,ka kushte klimatike shumë të favorshme….

FRONIUS Solar.Web

Fronius Solar.web është një portal online me regjistrim falas, i cili i ofrohet klienteve qe instalojne inverterin Fronius….