Blog

Vega Solar tani dhe në Kosovë! Partneritet me Solar Kosova!

Vega Solar po rritet cdo ditë jo vetëm në Shqipëri, por dhe jashtë saj! Jemi të lumtur të njoftojmë se Vega Solar ka firmosur kontratën e partneritetit me një kompani serioze dhe profesionale në Kosovë: Solar Kosova.

Strukturat Fotovoltaike Sun Ballast

Vega Solar dhe Sun Ballast kanë firmosur kontratën e distribucionit për strukturat fotovoltaike të firmës…

Projekt ne bashkepunim me GIZ Albania

Projekti per sistemet fotovoltaike OFF-GRID ne Shqiperi. Sistemet OFF – GRID jane sisteme….

Expo ne Maqedoni 2019

Nje tjeter event I rendesishem per fushen e energjise diellore eshte dhe Macedonia Manufacturing Expo..

Expo Albania 2019

Vega Solar mori pjese ne Energy Expo & Forum 2019 – Expocity Albania, event I mbeshtetur…

Fotovoltaikët, eksperti gjerman: Industritë ku përdoren

Muajin e kaluar qeveria miratoi vendimin për të lidhur me rrjetin elektrik të OSHEE-së energjinë…

Vetëprodhimi i energjisë nga dielli

Pavarësisht se Enti Rregullator i Energjisë nuk ka miratuar ende çmimin me të cilin do të paguhet …

Renewable energy!

Burimet e energjisë së rinovueshme do të pushtojnë furishëm botën. Duhet te kontribuojmë të gjithë në uljen e nivelit të CO2 në atmosferë dhe një mënyrë është instalimi

Dielli paguan për ju!

Shqipëria, me një pozicion të favorshëm gjeografik në pellgun e detit Mesdhe, ka kushte klimatike…

FRONIUS Solar.Web

Fronius Solar.web është një portal online me regjistrim falas, i cili i ofrohet klienteve qe instalojne ….