Evente

Instalatorët e PV kërkesë zyrtare Ministrisë së Energjisë për ndryshimin e ligjit në lidhje me impiantet fotovoltaike!

Grupi I instalatorëve fotovoltaik ka bërë kërkesë zyrtare për përmisimin e legjislacionit në lidhje me vet-prodhuesit e energjisë elektrike.

panele fotovoltaike

Përfitimet nga përdorimi i paneleve fotovoltaike

Përfitimet nga përdorimi i paneleve fotovoltaike: Ka shumë arsye pse duhet të përdorim panele fotovoltaike, por dy më kryesoret janë ulja e kostove dhe mjedisi.

Fotovoltaikët: Vega Solar “System Partners” i Fronius!

Vega Solar është e para dhe e vetmja kompani në Shqipëri në fushën e fotovoltaikëve që është certifikuar nga firma e inverterave Fronius si System Partners.

panele fotovoltaike

Vega Solar tani dhe në Kosovë! Partneritet me Solar Kosova!

Vega Solar po rritet cdo ditë jo vetëm në Shqipëri, por dhe jashtë saj! Jemi të lumtur të njoftojmë se Vega Solar ka firmosur kontratën e partneritetit me një kompani serioze dhe profesionale në Kosovë: Solar Kosova.

Strukturat Fotovoltaike Sun Ballast

Vega Solar dhe Sun Ballast kanë firmosur kontratën e distribucionit për strukturat fotovoltaike të firmës Sun Ballast.

panele fotovoltaike

Impiante fotovoltaike – Bashkëpunim me GIZ Albania

Projekti per sistemet fotovoltaike OFF-GRID ne Shqiperi. Sistemet OFF – GRID jane sisteme te shkeputura nga rrjeti….

Panair fotovoltaik – Expo Maqedoni 2019

Nje tjeter event I rendesishem per fushen e energjise diellore eshte dhe Macedonia Manufacturing Expo.ku ne u ftuam te merrnim pjese….

Panair i paneleve fotovoltaike

Panairi i Paneleve Fotovoltaike: Expo Intersolar 2019

Vega Solar gjate panairit me te madh ne bote te fotovoltaikeve, Expo Intersolar Europe, Munchen. Firma lider ne fotovoltaiket….

panele fotovoltaike

Panairi i Paneleve Fotovoltaike – Expo Albania 2019

Vega Solar mori pjese ne Energy Expo & Forum 2019 – Expocity Albania, event I mbeshtetur mbështetur zyrtarisht….

Veteprodhimi i energjise nga dielli

Prodhimi energjis me panele fotovoltaike

Pavarësisht se Enti Rregullator i Energjisë nuk ka miratuar ende çmimin me të cilin do të paguhet teprica e energjisë nga bizneset….