Kuriozitete

panele fotovoltaike

A ia vlen të investoni në panele fotovoltaike?

Inxhinierët e kompanisë Vega Solar, Philipp Koronowski dhe Bruno Papaj, shpjegojnë përfitimet e të investuarit në panele fotovoltaike.

panele diellore

Panele Fotovoltaike

Shqipëria, me një pozicion të favorshëm gjeografik në pellgun e detit Mesdhe,ka kushte klimatike shumë të favorshme….