Panairi i Paneleve Fotovoltaike: Expo Intersolar 2019

Panairi i Paneleve Fotovoltaike: Expo Intersolar 2019 në München

© Vega Solar Shpk | 5 Shkurt 2020

panele fotovoltaike

Vega Solar gjatë panairit më të madh në botë të fotovoltaikeve, EXPO INTERSOLAR EUROPE, München. Firma lider në tregun e fotovoltaikëve ishin të pranishem në panair. Ne patëm mundësinë të takonim personalisht shumë firma prestigjoze duke finalizuar dhe shumë mundësira bashkëpunimi.
INTERSOLAR EUROPE është ekspozita kryesore në botë për industrinë diellore dhe partnerët e saj. Ajo zhvillohet çdo vit në qendrën e ekspozitës Messe München në Mynih, Gjermani. Ekspozita dhe konferenca përqendrohen në fushat e fotovoltaikëve, teknologjive diellore termike, impianteve diellore fotovoltaike, si dhe infrastrukturës së rrjetit dhe zgjidhjeve për integrimin e energjisë së rinovueshme. Që kur u themelua më shumë se 28 vjet më parë, Intersolar është bërë platforma më e rëndësishme e industrisë për prodhuesit, furnitorët, shpërndarësit, ofruesit e shërbimeve dhe partnerët e industrisë diellore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *