Expo Intersolar 2019 ne Munchen

Expo intersolar 2019 ne Munchen

© Vega Solar Shpk | 5 Shkurt 2020

panele fotovoltaike

Vega Solar gjate panairit me te madh ne bote te fotovoltaikeve, EXPO INTERSOLAR EUROPE, Munchen. Firma lider ne tregun e fotovoltaikeve ishin te pranishem ne panair. Ne patem mundesine te takonim personalisht shume firma prestigjoze duke finalizuar dhe shume mundesira bashkepunimi.
INTERSOLAR EUROPE është ekspozita kryesore në botë për industrinë diellore dhe partnerët e saj dhe zhvillohet çdo vit në qendrën e ekspozitës Messe München në Mynih, Gjermani. Ekspozita dhe konferenca përqendrohen në fushat e fotovoltaikëve, teknologjive diellore termike, impianteve diellore, si dhe infrastrukturës së rrjetit dhe zgjidhjeve për integrimin e energjisë së rinovueshme. Që kur u themelua më shumë se 28 vjet më parë, Intersolar është bërë platforma më e rëndësishme e industrisë për prodhuesit, furnitorët, shpërndarësit, ofruesit e shërbimeve dhe partnerët e industrisë diellore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *