Expo ne Maqedoni 2019

Macedonia Manufacturing Expo

Nje tjeter event I rendesishem per fushen e energjise diellore eshte dhe Macedonia Manufacturing Expo, ku ne u ftuam te merrnim pjese ne Tetor te 2019. Ky panair na dha mundesine te krijonim bashkepunime te rendesishme me zonen e Ballkanit dhe jo vetem, por mbi te gjitha Shqiperia dhe Kosova paten mundesine per here te pare te merrnin pjese ne nje event te tille dhe te perfaqesonin veten e tyre.
Macedonia Manufacturing Expo 2019 ishte edicioni I trete, ku per here te pare moren pjese firma nga Shqiperia, Kosova dhe Serbia. Qellimi I ketij panairi eshte te krijoj lidhje midis distributoreve dhe firmave operuese ne sektorin fotovoltaik.


Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.