Impiant fotovoltaik fabrika “Pol-Fer” – 450 kWp, Fier

Impiant fotovoltaik fabrika “Pol-Fer” – 450 kWp, Fier

Pyetje rreth Impiantit

Çfarë lloji dhe madhësie është impiantit fotovoltaik?

♻️  450 kWp On Grid – i lidhur me rrjetin

Çfarë strukture është përdorur?

♻️  K2-System SpeedRail

Sa energji elektrike prodhon në vit ky impiant?

♻️  630.000 kWh/vit 

Extra

♻️  Fabrikë në Fier