Panele fotovoltaike me bateri – 5.5kWp Gjiri i Lalzit (Hibrid)

Panele fotovoltaike me bateri - 5.5kWp Gjiri i Lalzit (Hibrid)

Pyetje rreth Impiantit

Çfarë lloji dhe madhësie është impianti fotovoltaik?

♻️ 5.5 kWp Hibrid – I lidhur me rrjetin dhe me bateri

Sa panele fotovoltaike janë instaluar dhe çfarë modeli janë?

♻️ 20 panele fotovoltaike Luxor Poly 275 Wp

Sa invertera nevojiten për këtë impiant fotovoltaik?

♻️ 1 Inverter Hibrid Fronius 5 kW 

Ka nevojë për bateri ky impiant fotovoltaik?

♻️ Po. Ky impiant ka bateri Victron.

Çfarë strukture është përdorur për panelet fotovoltaike?

♻️  K2-Systems Triangle 30° – Alumin

Sa energji elektrike prodhon në vit ky impiant?

♻️ 8600 kWh në vit