Impiant fotovoltaik Market “Kacmoli” – 25 kWp Shijak

Impiant fotovoltaik Market “Kacmoli” - 25 kWp Shijak

Pyetje rreth Impiantit

Çfarë lloji dhe madhësie është impianti fotovoltaik?

♻️  25 kWp On Grid – i lidhur me rrjetin

Sa panele fotovoltaike janë instaluar dhe çfarë modeli janë?

♻️  64 panele fotovoltaike Luxor ECO 385 Wp

Sa invertera nevojiten për këtë impiant fotovoltaik?

♻️  1 Inverter Fronius 27 kW

Çfarë strukture është përdorur për panelet fotovoltaike?

♻️  Sun Ballast-  strukturë betoni për tarracë të sheshtë

Sa energji elektrike prodhon në vit ky impiant?

♻️ 33,397 kWh në vit