Impiant fotovoltaik SV MEGA – 200 kWp, Librazhd

Impiant fotovoltaik VEA – 200 kWp, Librazhd

Pyetje rreth Impiantit

Çfarë lloji dhe madhësie është impiantit fotovoltaik?

♻️  200 kWp On Grid – i lidhur me rrjetin

Çfarë strukture është përdorur?

♻️ Ernst Schweizer Solar

Çfarë inverteri është përdorur?

♻️ 2 Invertera FIMER PVS-100

Sa energji elektrike prodhon në vit ky impiant?

♻️ Rreth 270.000 kWh/vit