Impiant fotovoltaik Karburanti “ALBES”- 60kWp Fier

Impiant fotovoltaik Karburanti "ALBES"- 60 kWp Fier

Pyetje rreth Impiantit

Çfarë lloji dhe madhësie është impianti fotovoltaik?

♻️  60 kWp On Grid – i lidhur me rrjetin 

Sa panele fotovoltaike janë instaluar dhe çfarë modeli janë?

♻️ 192 Q-Cells Peak-G5.1 310 Wp

Sa invertera nevojiten për këtë impiant fotovoltaik?

♻️  2 Invertera Fronius Symo

Çfarë strukture është përdorur për panelet fotovoltaike?

♻️ K2 SpeedRail System – Alumin

Sa energji elektrike prodhon në vit ky impiant?

♻️ 81,160 kWh në vit