Panair fotovoltaik – Expo Maqedoni 2019

Macedonia Manufacturing Expo

© Vega Solar Shpk | 5 Shkurt 2020

panele fotovoltaike

Një event I rëndësishëm për fushën e energjisë diellore është dhe Macedonia Manufacturing Expo. Ky ishte edicioni I 3 (tretë) që organizohej në Ballkan. Qëllimi I këtij panairi është të krijoj lidhje midis distributorëve dhe firmave operuese në sektorin fotovoltaik. Në Tetor të 2019 Vega Solar ishte një nga të ftuarit e këtij panairi të mirënjohur. Ky panair na dha mundësinë të njiheshim me shumë biznese të medhenj e të vegjel në Ballkan të cilat, ashtu sikurse ne, dëshirojnë të implementojnë këtë teknologji innovative dhe ekologjike në sa më tepër vende. Ky event rezultoj I sukseshëm për Vega Solar, pasi arritëm të krijonim bashkëpunime të rëndësishme me zonën e Ballkanit. E vecanta e këtij panairi ishte fakti që Shqipëria dhe Kosova patën mundësinë për herë të parë të merrnin pjesë në një event të tillë dhe të përfaqësonin veten e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *