Impiant Fotovoltaik i shkëputur nga rrjeti (Off-Grid) – 2.75 kWp Fier

[/vc_row_inner]

Impiant fotovoltaik me bateri - Fier 2.75 kWp

Pyetje rreth Impiantit

Çfarë lloji dhe madhësie është impianti fotovoltaik?

♻️  2.75 kWp Off Grid – i shkëputur nga rrjeti

Sa panele fotovoltaike janë instaluar dhe çfarë modeli janë?

♻️  9 panele fotovoltaike Luxor Poly 275 wp

Sa invertera nevojiten për këtë impiant fotovoltaik?

♻️  1 Inverter Off Grid Victron Phoenix 48/5000

Ka nevojë për bateri ky impiant fotovoltaik?

♻️ Po. Ky impiant ka bateri 4 Unibat 200 Ah/12V

Çfarë strukture është përdorur për panelet fotovoltaike?

♻️  K2-Systems Hooks

Sa energji elektrike prodhon në vit ky impiant?

♻️ 3.850 kWh në vit