Panele Fotovoltaike – 2.75 kWp Fier

Panele Fotovoltaike - 2.75 kWp Fier

Pyetje rreth Impiantit

Çfarë lloji dhe madhësie është impianti fotovoltaik?

♻️ 2.75 kWp On Grid – i lidhur me rrjetin

Sa panele fotovoltaike janë instaluar dhe çfarë modeli janë?

♻️ 10 panele fotovoltaike Luxor Poly 275 wp

Sa invertera nevojiten për këtë impiant fotovoltaik?

♻️ 1 Inverter SMA

Çfarë strukture është përdorur për panelet fotovoltaike?

♻️ K2-Systems Triangle 30° – Alumin

Sa energji elektrike prodhon në vit ky impiant?

♻️ 4170 kWh në vit