Projekt ne bashkepunim me GIZ Albania

– GIZ Albania
Projekti per sistemet fotovoltaike OFF-GRID ne Shqiperi. Sistemet OFF – GRID jane sisteme te shkeputura nga rrjeti. Ato jane te pershtatshme dhe shume te domosdoshme per zonat qe nuk kane rryme elektrike. Gjate ketij prezantimi u shpjeguan me detaje si funksionojne keto sisteme dhe perfitimet e tyre.
GIZ Albania eshte nje bashkepunim gjermano – shqipetare. GIZ ka qene aktive ne Shqiperi qe ne 1988 ne emer te Ministrise Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (BMZ). Ne 2008 u hap zyra ne Tirane.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.