Strukturë metalike

CONNECT SYSTEM

Këndi: 10°

ZAVORRA 0°

Këndi: 0°

Pesha: 16 kg

 

ZAVORRA 0°.K

Këndi: 0°

Pesha: 30kg

ZAVORRA 3°

Këndi: 3°

Pesha: 18 kg

 

ZAVORRE 5° SINGOLE E SISTEMI A VELA

Këndi: 5°/11° dhe  0°

ZAVORRA 3° K

Këndi: 3°

Pesha: 41 kg

 

ZAVORRA 8°.K

Këndi: 8°

Pesha: 45 kg

ZAVORRA 10°

Këndi: 10°

Pesha: 53 kg

 

ZAVORRA 10°

Këndi: 10°

Pesha: 60 kg

ZAVORRE 11° SINGOLE E SISTEMI A VELA

Këndi: 1°

Pesha: 61 kg

 

ZAVORRA 15°

Këndi: 15°

Pesha: 47 kg

ZAVORRA 20°

Këndi: 20°

Pesha: 54 kg

 

ZAVORRA 30°

Këndi: 30°

Pesha: 48 kg

ZAVORRA 30°.1

Këndi: 30°

Pesha: 58 kg

 

ZAVORRA 35°

Këndi: 35°

Pesha: 60 kg

K2 SpeedRail System

Materiali: Alumin
Përdorimi: Panele sanduiç

K2 SingleRail System

Materiali: Çelik i galvanizuar
Përdorimi: Çati me tjegulla

K2 Triangle System

Materiali: Alumin
Përdorimi: Tarracë e sheshtë dhe fushë
Këndi: 30°

K2 D-Dome System

Materiali: Alumin
Përdorimi: Tarracë e sheshtë
Këndi: 10°

K2 S-Dome System

Materiali: Alumin
Përdorimi: Tarracë e sheshtë
Këndi: 10°