Impiant fotovoltaik 60 kWp

Përshëndetje!
Pas 2 muajsh kemi arritur në rezultatin që Vega Solar ka kryer një pune me standard të lartë në Kompleksin tonë! Sistemi funksion shumë mirë dhe nuk kemi pasur asnjë problem. Keni një staf profesional dhe produkte cilësore. Mbi të gjitha jeni serioz, korrekt dhe transparent në shërbimin që ofroni. Eshtë kënaqësi të bësh biznes me firma serioze si ju.
Ju urojmë suksese!