Impiant fotovoltaik Hibrid 5.5 kWp

Përshëndetje  Z. Skender,
Pranoni ju lutem vlerësimet e mia pozitive për punën e bërë tek une. Prova? Rrjeti nuk ka energji që në orën 8:00. Jam i vetëm unë në Gjirin e Lalzit qëkam.
Ju falenderoj shumë dhe ju uroj më shumë suksese.
Sinqerisht Nazmiu.