Vega Solar - Vega Solar

SISTEME FOTOVOLTAIKE

Vega Solar është një kompani e specializuar në instalimin e sistemeve fotovoltaike për prodhimin e energjisë elektrike.

Lexo Me Shume

CILËSI DHE GARANCI

Vega Solar ofron produkte të çertifikuara dhe garanci 25-vjeçare.
E vetmja kompani fotovoltaike në Shqipëri me partneritete me lider botëror gjerman, austriak, zvicerian dhe hollandez në fushën e fotovoltaikëve.

Lexo Me Shume

KONSULENCË DHE INSTALIM

Vega Solar ofron konsulencë, projektim dhe analizë financiare të personalizuar.
Instalim nga inxhinierë të certifikuar gjerman dhe austriak.

Lexo Me Shume

MIRËMBAJTJE PERIODIKE

Pas instalimit të impiantit, VEGA SOLAR ju ofron mirëmbajtje dhe përkujdesje teknike profesionale në të gjithë jetëgjatësinë e paneleve!

Lexo Me Shume

Shërbimet tona

Vega Solar ofron për klientin një paketë të plotë shërbimesh duke filluar nga konsulenca e për të vazhduar më pas me instalim, konfigurim dhe përmbajtje periodike

Konsulencë falas

Vega Solar ofron konsulencë falas duke pergatitur një projekt i cili iu pershtatet nevojave tuaja specifike.

Instalim dhe konfigurim

Instalim dhe konfigurim nga staf i kualifikuar dhe inxhinier gjerman.

Mirëmbajtje periodike

Pastrim dhe inspektim periodik i impiantit tuaj me paisje profesionale dhe specifike për impiantet fotovoltaike.

Produktet tona

Panele Fotovoltaik

Panele të cilësisë më të larte me garanci
25 vjeçare.

Inverter on grid

Invert on grid nga firma gjermane dhe austriake lider në tregun botëror.

Strukturë metalike

Struktura alumini të çertifikuara, rezistente ndaj kohës dhe kushteve atmosferike.

Bateri

Bateri me xhel dhe Lithium Ion për sistemin tuaj hibrid dhe off grid.

Inverter off grid

Inverter off grid nga firma hollandeze lider në tregun e sistemeve off grid

Aksesorë

Aksesorë cilësore për një impiant fotovoltaik sa më të sigurt dhe rezistent.

Projekte të realizuara

Projekte të realizuara me sukses nga ekipi i Vega Solar

Projekte të tjera

Dielli Paguan Per Ju

Dërgoni kërkesen tuaj dhe ne do ju telefonojmë.

  Pranoj që të dhënat e mia të ruhen në mënyre konfidencial nga Vega Solar

  Klientë të Kënaqur

  Impiant fotovoltaik Hibrid 5.5 kWp

  Përshëndetje  Z. Skender,
  Pranoni ju lutem vlerësimet e mia pozitive për punën e bërë tek une. Prova? Rrjeti nuk ka energji që në orën 8:00. Jam i vetëm unë në Gjirin e Lalzit qëkam.
  Ju falenderoj shumë dhe ju uroj më shumë suksese.
  Sinqerisht Nazmiu.

  Nazmi Barbullushi
  Projekti: Impianti fotovoltaik - 5.5kWp Gjiri i Lalzit