Produkte - Vega Solar

Produkte

Panele Fotovoltaik

Panele të cilësisë më të larte me garanci
25 vjeçare.

Inverter on grid

Invert on grid nga firma gjermane dhe austriake lider në tregun botëror.

Strukturë metalike

Struktura alumini të çertifikuara, rezistente ndaj kohës dhe kushteve atmosferike.

Bateri

Bateri me xhel dhe Lithium Ion për sistemin tuaj hibrid dhe off grid.

Inverter off grid

Inverter off grid nga firma hollandeze lider në tregun e sistemeve off grid

Aksesorë

Aksesorë cilësore për një impiant fotovoltaik sa më të sigurt dhe rezistent.