Blog

Vega Solar tani dhe në Kosovë! Partneritet me Solar Kosova!

Vega Solar po rritet cdo ditë jo vetëm në Shqipëri, por dhe jashtë saj! Jemi të lumtur të njoftojmë se Vega Solar ka firmosur kontratën e partneritetit me një kompani serioze dhe profesionale në Kosovë: Solar Kosova.

Strukturat Fotovoltaike Sun Ballast

Vega Solar dhe Sun Ballast kanë firmosur kontratën e distribucionit për strukturat fotovoltaike të firmës Sun Ballast.

Impiante fotovoltaike në bashkëpunim me GIZ Albania

Projekti per sistemet fotovoltaike OFF-GRID ne Shqiperi. Sistemet OFF – GRID jane sisteme te shkeputura nga rrjeti….

Expo ne Maqedoni 2019

Nje tjeter event I rendesishem per fushen e energjise diellore eshte dhe Macedonia Manufacturing Expo.ku ne u ftuam te merrnim pjese….

Expo Intersolar 2019 ne Munchen

Vega Solar gjate panairit me te madh ne bote te fotovoltaikeve, Expo Intersolar Europe, Munchen. Firma lider ne fotovoltaiket….

Expo Albania 2019

Vega Solar mori pjese ne Energy Expo & Forum 2019 – Expocity Albania, event I mbeshtetur mbështetur zyrtarisht….

Vetëprodhimi i energjisë nga dielli

Pavarësisht se Enti Rregullator i Energjisë nuk ka miratuar ende çmimin me të cilin do të paguhet teprica e energjisë nga bizneset….

Fotovoltaikët, eksperti gjerman: Industritë ku përdoren

Kompanitë ku konsumohet më shumë energji elektrike mund të kenë më tepër përfitim nga fotovoltaikët, për shembull dhomat frigoriferike, restorantet apo hotelet”, shprehet Philipp Koronoëski, investitor gjerman.

Renewable energy!

Burimet e energjisë së rinovueshme do të pushtojnë furishëm botën. Duhet te kontribuojmë të gjithë në uljen e nivelit të CO2 në atmosferë dhe një mënyrë është instalimi

Let the sun pay for you!

Shqipëria, me një pozicion të favorshëm gjeografik në pellgun e detit Mesdhe, ka kushte klimatike shumë të favorshme për shfrytëzimin e energjisë diellore…